Спектакълът “Честита съпруга от актьора Петър Влайков и носител

...
  Спектакълът “Честита съпруга от актьора Петър Влайков и носител
Коментари Харесай

Йоана Буковска става героиня от роман на френската...

 

Спектакълът “Честита брачна половинка ” от артиста Петър Влайков и притежател на Пегас от Южна пролет 2018,  ще бъде показан в хасковския драматично- куклен спектакъл “Иван Димов ” този четвъртък. 
Който не може да участва на премиерата, ще има удоволствието да посети Мелпомена в петък. Тогава театралното зрелище ще се играе повторно.

Постановката е на режисьора и драматург Елин Рахнев. Той е персонален другар на Влайков, който е обожател на неговите писания. За функциите в театралното зрелище екипът се е спрял на Николета Малчева и Стефан Денолюбов.

Следващият театър ще бъде показан пред хасковската аудитория на 28 май. Това е “Модерато Кантабиле ” от Маргьорит Дьорас. Романът се превежда като " умерено и напевно ".  Все повече хора се интересуват от книгата във Франция в далечната 1958-а, а две години по-късно Жана Моро взима премия за най-хубава актриса в Кан за филма  “Седем дни...Седем нощи ” със сюжет по труда на авторката.

Сюжетът разкрива живота на една буржоазна дама с първокласно, само че скучно всекидневие. Един ден обаче ориста й се прекатурва. Ан Дебаред води сина си на уроци по пиано, когато наоколо до кафето, където е седнала, мъж убива любовницата си. Този случай бележи героинята. Тя се връща в заведението на другия ден и среща Шовен. Той е незает мъж от по-нисшите съсловия. Двамата стартират от ден на ден да изследват детайлностите към закононарушението, а връзките им от ден на ден се задълбочават.

Режисьор на идния театър по известния разказ е Стилиян Петров. В постановката ще се включат Йоана Буковска - Давидова, Ивайло Драганов,  Беатрис Благоева, Петър Петров, Светлана Бургазова, Мишо Шишков и Лина Шишкова.

Театърът не е не запомнил и през май своите обичани дребни фенове. В неделя малчуганите ще могат да се потопят в приказния сят на “Момче и вятър ”. Ролите извършва Силвия Предова.

На 27- ми този месец пък децата ще гледат “Кой е по-хитър ” от Вера Стойкова. Отново на сцената ще излезе Силвия Предова, само че този път компания ще й прави Янко Митев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР